De Deal

Tussen de 12 en 20 jaar oud?
Sluit een Deal met het Zaantheater en ga mee op avontuur!

Lachen, huilen, van je stoel vallen van verbazing, meegesleept worden door de muziek of het verhaal, kortom: iets bijzonders beleven. In het theater kan dat. Alles gebeurt live, vlak voor je neus. Daarom is elke theatervoorstelling uniek. Laat je verleiden door de magie van theater. Maak het mee en probeer het uit!

Ben je tussen de 12 en de 20? Dan kun je bij het Zaantheater een Deal sluiten. Voor slechts € 25 krijg je een pakket van verrassende, grappige of bijzondere voorstellingen. Naar elke voorstelling mag je gratis een vriend(in) meenemen. Ook is er bij sommige voorstellingen een extra activiteit zoals een nagesprek of een meet & greet.

De nieuwe Deal is bekend! Voor € 25 krijg jij vijf voorstellingen en mag je maar liefst vier keer een vriend of vriendin meenemen.

De voorstellingen zijn:
1. Fuad Hassen – Pareidolia op vrijdag 7 oktober: Stand-up comedy door deze Brabantse finalist van Cameretten 2013. Met Meet & Greet.
2. Familie Flöz – Teatro Delusio op woensdag 26 oktober: Een mix van (levensgroot) poppentheater en mime, niet te omschrijven hoe bijzonder.
3. Jihad – de voorstelling op donderdag 17 november: Een voorstelling over drie vrienden op weg naar Syrië, die je laat lachen én nadenken. Met nagesprek.
4. Vals! op vrijdag 9 december: Thrillermusical over een groep vriendinnen die is ingesneeuwd in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen… Met voorgesprek met Mel Wallis de Vries.
5. Op Sterk Water – een wonderbaarlijke kerst op donderdag 15 december: De top van het improvisatie-cabaret: vlijmscherpe en muzikale humor in een interactief decor.

Wil jij de Deal sluiten? Ben je tussen de 12 en 20 jaar? Stuur dan vóór 1 oktober een mail met je naam, adres, geboortedatum, hobby’s, school en klas naar
Nadine Kokkelkoren: nkokkelkoren@zaantheater.nl. Wil je meer informatie? Bel naar 075-6555323. Wees er snel bij, want vol = vol!