Zaanstormend

Op dinsdag 31 mei organiseert het Zaantheater het Zaanstormend festival: hét festival dat aan een groot publiek laat zien wat een geweldige, talentvolle jongeren er in de Zaanstreek wonen. Ben jij tussen de 12 en 19 jaar en heb jij een bijzonder talent op het gebied van zang, dans, muziek of theater? Meld je dan aan en wie weet sta jij straks op het grote podium van het Zaantheater!

Het Zaanstormend festival wordt in het kader van de Week van de Amateurkunst georganiseerd. Het Zaantheater werkt daarom samen met FluXus centrum voor de kunsten. FluXus helpt je om van je act een echte show te maken. Misschien krijg je bijvoorbeeld een coach om je te begeleiden of wordt je act uiteindelijk ondersteund door een live band, dansers of een ander showelement.

Het Zaantheater scout op dit moment de grootste talenten van de Zaanstreek. Als jij vindt dat je een plek verdient in dit spektakel, meld je dan aan door een filmpje te maken met je telefoon. Stel jezelf voor, laat zien wat je kan en stuur je filmpje vóór 2 april 2016 naar productie@zaantheater.nl. Het Zaantheater neemt hierna contact met je op. Aan deelname van het Zaanstormend festival of coaching zijn geen kosten verbonden.