Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet

Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen. U kunt kiezen voor e-tickets of opsturen per post. Indien een voorstelling plaatsvindt binnen 7 dagen sturen wij de kaarten niet meer op. U kunt de kaarten dan op de dag van de voorstelling ophalen aan de kassa.

Kaartverkoop in het theater

De kaartverkoopbalie in het theater is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 20.15 uur. Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kaartverkoopbalie tot 17.00 uur geopend. Bij voorstellingen op zaterdag, zondag en maandag is de kassa één uur voor aanvang geopend.

Telefonische kaartverkoop

De kassa is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 19.30 uur op 0900 3344553 (€ 0,30 per minuut). Wanneer er ’s avonds geen voorstelling is, is de kassa bereikbaar tot 17.00 uur. Indien u speciale verzoeken heeft zoals een rolstoelplaats, kunt u alleen via de kassa van het Zaantheater kaarten bestellen.

Gereserveerde kaarten binnen 14 dagen afhalen

Telefonisch gereserveerde kaarten kunt u binnen 14 dagen na reservering afhalen bij de receptie van het Zaantheater. Vindt uw reservering plaats binnen 14 dagen voor de voorstelling, dan kunt u de kaarten tot een half uur voor aanvang van de voorstelling ophalen. Niet opgehaalde kaarten worden vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor de verkoop.

Bent u verhinderd?

Dan kunt u uw kaarten teruggeven. De kaarten dienen uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de voorstelling in het bezit te zijn van het Zaantheater. U ontvangt dan van ons een tegoedbon. Deze tegoedbon is tot twee jaar na datum van uitgifte geldig. De administratiekosten voor het teruggeven van kaarten of het maken van een wijziging bedragen € 2,50 per kaart met een maximum van € 10.

Heeft u geen kaarten en is de voorstelling uitverkocht?

Houd dan vooral deze website in de gaten. De kans is groot dat er nog kaarten worden teruggegeven. U kunt ook altijd bij de kassa informeren of er nog kaarten zijn vrijgekomen. Het loont vaak de moeite om op de avond van de voorstelling naar het theater te komen.