Kims Keuze Live

Maandagavond 18 april zal onze programmeur Kim Muller het programma van het nieuwe theaterseizoen aan u presenteren, dit jaar onder de titel Kims Keuze Live. De presentatie is in handen van programmeur Kim Muller en Jon van Eerd.

Aan de hand van filmpjes, verhalen én een aantal verrassende optredens krijgt u informatie over de voorstellingen en artiesten van komend seizoen.

De toegang is gratis, u betaalt wel € 3,50 voor drankje en garderobe.
Reserveren is noodzakelijk.

Wie is de Mol
Bijna iedereen in het Zaantheater is fan van het TV-programma Wie is de Mol.
Al jarenlang volgen we het programma op de voet en is het een favoriet onderwerp tijdens de lunch. Veel deelnemers aan De Mol spelen ook in het Zaantheater, wat het extra leuk maakt. Zo kun je nog eens uit eerste hand avonturen horen over Wie is de Mol!

Ons Zaantheater-Wie-Is-De-Mol-hoogtepunt was in 2009, toen Mol-deelnemer Jon van Eerd op de avond dat op TV bekend werd gemaakt wie de Mol zou zijn, bij ons in de grote zaal speelde. Dat was toen het allemaal nog niet live op TV was. Wij hadden Jon gevraagd of hij na de voorstelling aan het publiek wilde onthullen wie de Mol was. Voor die stampvolle zaal heeft hij toen voor het eerst hardop mogen zeggen ‘Ik ben de Mol!’. Vervolgens heeft het publiek een uur lang vragen gesteld aan Jon en heeft hij al zijn avonturen en mollenstreken uit de doeken gedaan. Exclusief in het Zaantheater. Er waren mensen van de Avro bij en ik denk dat ze daar ter plekke bedacht hebben dat de onthulling voortaan maar live zou moeten, zoals nu…

Zo’n Wie is de Mol-avond schept een band en daarom vond Jon van Eerd het heel erg leuk om samen met mij nóg een onthulling te presenteren: namelijk die van de programmering van het nieuwe seizoen! Maandag 18 april presenteren we samen Kims Keuze Live. Een avond met voorproefjes, optredens, filmpjes en leuke verhalen over al die mooie voorstellingen van volgend seizoen. Én een echte oud-Mol! U kunt er voor slechts € 3,50 bij zijn.