MUZE-eten en drinken

MUZE – eten en drinken is het gezellige theaterrestaurant van het Zaantheater. Een originele en smakelijke kaart wordt gecombineerd met een prachtig uitzicht over de Zaan.

Dineren

Uw diner online boeken kan binnenkort ook weer bij het Zaantheater! Hier zitten geen extra kosten aan verbonden. Vanaf medio september wordt onze menukaart aangepast. Wij serveren geen vaste menu’s meer, maar hanteren een uitgebreidere menukaart met een keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten met prijzen vanaf € 4,50. Voor ieder wat wils.

Na afloop

Ook na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in MUZE om een drankje te drinken en na te praten over de voorstelling. Ook de artiesten komen regelmatig na afloop van de voorstelling nog wat drinken. Een goede reden om wat langer te blijven!

Reserveren

Reserveren voor een smakelijk begin van uw avond kan telefonisch via 075-6555 327 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 19:30 uur. Indien er ’s avonds geen voorstelling is zijn wij bereikbaar tot 17:00 uur. MUZE – eten en drinken opent om 17.30 uur haar deuren. Zo zorgen we ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling.

Online reserveren kan op het moment helaas nog niet voor alle data, maar hier wordt hard aan gewerkt.
Online reserveren voor het diner kan binnenkort tot 24 uur voor aanvang van uw voorstelling, voor maximaal 4 personen. Wilt u voor meer dan 4 personen reserveren of heeft u andere vragen? Neemt u dan even contact met ons op via 075-6 555 327.

Uw lunch, receptie, borrel of feestje in MUZE?

Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk het gezellige MUZE te huren voor een lunch, diner, receptie, borrel of feestje. Dit kan eventueel worden gecombineerd met een theatervoorstelling naar keuze. Interesse? Neem dan contact op met Esther de Koning op tel: 075 6 555 317 of verhuur@zaantheater.nl