Bijt-ie in je bil! (2+)- Ageeth de Haan

zondag 24 maart 2013 | 10:00 uur | Forbo Flooringzaal

Prijzen

Rang Prijs
Normaal
Rang 1 € 11,50
j. t/m 21 jaar / CJP / VIP
Rang 1 € 9,00
Geweest

Omschrijving

Bijt-ie in je bil is een muzikaal dierenavontuur van Ageeth, PipaPanda en hun wilde dierenvriendjes van de WNF-Bamboeclub. Ze zingen en dansen de meest gezongen crècheliedjes van de succesvolle cd Bijt-ie in je bil, waaronder Olifantje in het Bos en natuurlijk De Krokodil. Maar waar wonen olifanten en krokodillen eigenlijk? Het wordt een geweldig feest en nog leerzaam ook. En dat alles met een echte, stoere band. Zing maar mee!

Zangeres en theatermaakster Ageeth de Haan was genomineerd voor de Willem Wilminkprijs 2010 voor het beste kinderlied. Van Bijt-ie in je bil zijn maar liefst 30.000 exemplaren verkocht. “Van de kinderen in de zaal wordt wat fantasie verwacht. De Haan weet dat met haar aanstekelijke liedjes en overtuigend spel moeiteloos bij hen boven te brengen.” (Noordhollands Dagblad)

Peuterfestival (2 t/m 5 jaar)
WNF / Noord- en Zuidpool
Vandaag is het Zaantheater gereserveerd voor panda’s, pinguïns en… peuters natuurlijk! De allerkleinste bezoekers en hun (groot)ouders kunnen genieten van twee mooie voorstellingen, meedoen aan een workshop peuterdans en in de foyer helemaal opgaan in de wondere wereld van de Noord- en Zuidpool.Ga met ijsschotsen in de weer, klim op de rug van een orka, ontdek hoe een zeehond zijn visjes vangt of trek je met een boekje terug in een iglo of een behaaglijk warm huisje.
De Noord- en Zuidpoolspeeltuin is gemaakt in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds en bestaat uit kindvriendelijke materialen.

De foyer is vandaag geopend van 9.00 tot 13.00 uur. Kom dus lekker vroeg of blijf nog even wat langer om te spelen in de theaterspeeltuin. Natuurlijk kun je de voorstelling ook nog combineren met een andere voorstelling en/of een workshop. Stel zelf een programma samen:
 
9.30 – 10.15 u            Het Blauwe Huis – Poep
10.00 – 10.50 u          Ageeth de Haan – Bijt-ie in je Bil
10.00 – 10.30 u          Workshop Peuterdans
10.45 – 11.30 u          Het Blauwe Huis – Poep
11.15 – 11.45 u          Workshop Peuterdans
11.30 – 12.20 u          Ageeth de Haan – Bijt-ie in je Bil 
11.45 – 12.15 u          Workshop Peuterdans
12.00 – 12.45 u          Het Blauwe Huis – Poep

Recensies en artikelen

'Het is lastig om dit genre een label te geven. Het is niet popmuziek te noemen, het zijn ook geen gewone kinderliedjes. Het feit dat Ageeth de Haan haar publiek serieus neemt door de liedjes een goede muzikale basis te geven is bewonderenswaardig. Daar bovenop ogen de teksten simpel, maar de woorden zijn niet simplistisch. “Bijt-ie in je bil” is een geslaagde voorstelling, waar ieder kind en ouder veel plezier aan zal beleven.'   - Cultuurbarbaartjes.nl

  • Geweest